Reteta Ardei umpluţi cu orez sălbatic
retete feluri principale bio

Ingrediente

eventual pentru presărat:

  • brânză pentru paste RAPUNZEL

2 porţii

Timp de preparare: 35 min

Preparare:
1. Roşiile tăiate se pun în apă la macerat 10 minute, apoi se scurge apa şi se captează.
2. Se taie capacul de la ardei şi se scot sâmburii.
3. Orezul se amestecă cu năutul scurs, ceapa verde şi cubuleţele de feta. Se condimentează cu sare cu plante, piper, oţet balsamic şi oregano. Se amestecă bucăţile de roşii scurse. Amestecul de orez se umple în ardei şi se pune capacul ardeiului.
4. Se toarnă ulei într-o tigaie, se aşează ardeiul umplut şi se căleşte scurt. La sucul de roşii se adaugă puţină apă şi se amestecă cu pasta de tomate. Ardeii se gătesc 20 de minute într-o cratiţă acoperită. Se presară cu brânză pentru paste înainte de servire.

Sfat: Dacă mai rămâne umplutură, aceasta poate fi preparată cu puţin ulei şi oţet ca o salată delicioasă.


Timp de preparare: aprox. 15 minute, timp de fierbere aprox. 20 minute

Alte retete de feluri principale bio

24-01-2019

Pizza bio din faina de fasole alba cu branza de capra si zuchinni

Detalii: timp de preparare: 15 min timp de odihna a aluatului; 1 ora timp de coacere: 15 min Produs vegan Mod de preparare: Se [...]

06-05-2018

Chiftelute din lupin cu Garam Masala

Detalii : -timp de preparare: 40 minute produs vegan mancare calda se pregateste relativ repede masa [...]