Reteta Bănuţi cu merişor
retete prăjituri bio

Ingrediente

Preparare:
Se freacă untul până devine pufos, iar în timp ce amestecaţi se adaugă treptat zahărul din trestie RAPADURA, iar apoi oul.


Se amestecă fulgii de ovăz, făina, praful de copt şi sarea şi se adaugă în compoziţia cu unt. Restul de ingrediente se amestecă cu atenţie în compoziţie. Formaţi bile cu o linguriţă şi aşezaţi-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Este foarte important să lăsaţi o distanţă mare între bile, deoarece acestea se lasă şi formează biscuiţi rotunzi. Se coc în cuptorul preîncălzit.Timpul de coacere: 10-12 minute la 190°C

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  preparare: Se incalzeste  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai putin nectarul de agave si se [...]