Reteta Caise cu iaurt de migdale
retete deserturi bio

Ingrediente

4 porţii

Timp de preparare: 15 min

Preparare:
Zahărul din trestie se topeşte la foc mic într-o tigaie, se adaugă feliile de migdale şi se prăjesc până când se lipesc.
Compoziţia se lasă pe un tocător la răcit.
Caisele se taie felii şi se aranjează pe farfurii de desert. Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie rasă, precum şi cu restul de ingrediente şi se întinde pe caise. Amestecul din migdale şi zahăr se taie cu un cuţit şi se presară pe desert.

Sfat: este foarte bun şi ca mic dejun! Are un gust delicios cu fructe de pădure proaspete!

Alte retete de deserturi bio

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara soia, lactoza, [...]

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o [...]