Reteta Chiftelute din lupin cu Garam Masala
retete feluri principale bio

Ingrediente

pentru 2 persoane /bucata

 

Detalii :

-timp de preparare: 40 minute

  • produs vegan

  • mancare calda

  • se pregateste relativ repede

  • masa completa

 

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un vas faina de lupin bio si 180 ml de supa calda dupa care se lasa sa stea 5 minute. Se adauga o ceapa, usturoiul, morcovul in faina de lupin si dupa aceea si nucile pecan si nuca de cocos rasa.Se condimenteaza cu sare si piper. Din masa astfel obtinuta se formeaza 8-10 chiftelute care se prajesc in ulei.

Se pun intr-un vas ghimbirul si curcuma si se prajesc in putin ulei ecologic. Se adauga ceapa si usturoiul ramas, precum si telina sau napul. Se condimenteaza cu sare si piper.Se prepara 150 ml supa , se lasa la fiert 10 minute dupa care se adauga laptele de cocos. Daca cineva doreste picant atunci se adauga chilii. Se servesc chiftelutele cu Garam Masala calde.

Alte retete de feluri principale bio

24-01-2019

Pizza bio din faina de fasole alba cu branza de capra si zuchinni

Detalii: timp de preparare: 15 min timp de odihna a aluatului; 1 ora timp de coacere: 15 min Produs vegan Mod de preparare: Se [...]

10-07-2017

Orez brun cu legume de primăvară

2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: 1. Se spală roşiile şi se taie jumătăţi. Ceapa verde se curăţă, se [...]