Retete creme şi gemuri bio

10-07-2017

Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec

2 porţii Preparare: Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează în oţet balsamic Bianco. Se [...]

10-07-2017

Paine cu ardei si pere

2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt [...]

10-07-2017

Humus oriental

4 porţii Preparare: Făină de năut se fierbe într-o cantitate triplă apă clocotită, amestecându-se bine. Se [...]

10-07-2017

Gem de caise

2 porţii Rezultă aproximativ 4-5 borcane mici de gem. Preparare: Ceaiul de fructe se dă în clocot şi se lasă apoi [...]

10-07-2017

Cremă de caise

Preparare: Se taie caisele şi se înmoaie peste noapte în suc de portocale. Este indicat, să se ţină la frigider. [...]

09-07-2017

Crema de avocado cu mango si gem de caju

Timp de preparare: 15 min Preparare: Se taie avocado în jumătate şi se scoate miezul. Se taie mango în jumătate [...]

10-07-2017

Branza de vaci cu nuci

2 porţii Preparare: Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de brânza proaspătă şi se [...]