Reteta Cubulete cu merisoare
retete prăjituri bio

Ingrediente

Ingrediente pentru circa 20-30 de bucati

  • 40g seminte amarant expandat
  • 200g gem amestec 4 feluri de nuca Rapunzel
  • 50g migdale prajite Rapunzel
  • 70g sirop de artar Rapunzel
  • ½ lingura pudra de vanilie Bourbon Rapunzel
  • 50g ciocolata amaruie Rapunzel
  • 70g cranberries(merisoare) Rapunzel
  • 1-2 linguri fulgi de cocos Rapunzel

Amarantul, gemul amestec 4 feluri de nuca, migdalele prajite si tocate, siropul de artar si vanilia se amesteca intr-un castron.

Ciocolata se topeste in bain-marie si se amesteca cu restul compozitiei.

Mix-ul astfel obtinut se intinde pe o foaie de copt, se presara deasupra merisoarele si fulgii de cocos si se pune apoi la rece.

Se lasa pentru aproximativ 1 ora la rece in frigider dupa care se taie in cubulete.

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  preparare: Se incalzeste  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai putin nectarul de agave si se [...]