Reteta Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido
retete aperitive bio

Ingrediente

pentru 4 persoane

  • 4-5 cepe salota
  • 2-3 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 400g hrisca bio
  • 400g dovleac Hokkaido taiat cubulete
  • cimbru ecologic
  • 250g smantana de ovaz
  • 750 ml supa clara Rapunzel
  • 250ml vin alb Riesling ecologic
  • 4 linguri de Pesto de hribi
  • sare de mare Atlantic
  • amestec de piper bio proaspat macinat
  • 1 legatura de patrunjel tocat

Timp de preparare: 40 min

Mod de preparare:
Ceapa  se caleste in ulei de masline ecologic pana capata o culoare maro aurie. Se adauga hrisca si se prajeste impreuna cu ceapa. Dovleacul impreuna cu cimbrul se preseaza cateva minute.

Se adauga supa clara si vinul alb pana cand hrisca bio isi trage lichid atat cat ii este necesar.

Se amesteca smantana de ovaz,  pesto din hribi cu hrisca risoto . Dupa ce si-a luat hrisca lichidul risotoul este gata.

Se adauga sare , piper si se orneaza cu patrunjel.

Alte retete de aperitive bio

11-07-2017

Focaccia picantă

Preparare: Puneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Presăraţi sare pe margine deasupra, [...]

10-08-2017

Snack din naut prajit

Timp de preparare: 50 min Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 175 *C. Se pune nautul bio intr-o sita se lasa sa se [...]