Reteta Iaurt cu gem de cashew
retete mic dejun bio

Ingrediente
  • 300g iaurt
  • 2 linguri gem de Cashew RAPUNZEL
  • 250g de fructe (pepene, fructe de pădure .... se pretează orice tip de fructe)
  • 1 vârf de cuţit praf Bourbon vanilie RAPUNZEL
  • nişte sirop de arţar, în funcţie de soiul de fructe şi de preferinţe
  • 2-3 linguri fulgi de porumb

2 porţii

Preparare:
Iaurtul se amestecă cu gem de cashew, praf de vanilie şi sirop de arţar. Fructele alese se taie cubuleţe şi se adaugă în compoziţie. Se presară cu fulgi de porumb.

Simplu, gustos şi foarte revigorant.

Alte retete de mic dejun bio

24-01-2019

Mic dejun bio cu terci Omega si fructe de padure

Detalii: timp de preparare: 10 min produs cald, vegan se pregateste repede Mod de preparare: Se amesteca terciul cu bautura de [...]

24-01-2019

Granola bio preparata acasa cu musli si nuci

Detalli: timp de preparare: 5 minute timp de coacere: 15 minute produs vegan, fara lactoza   Mod de preparare: Se [...]