Reteta Linte rosie in forma de talere cu frunze de spanac
retete feluri principale bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 4 persoane

  • 300g linte rosie
  • ulei de masline extra virgin Rapunzel
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1 legatura de ceapa verde taiata in rondele
  • sare de mare Rapunzel
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri unt
  • 500g frunze de spanac
  • nucsoara rasa
  • 150g Creme fraiche


Produse Rapunzel folosite:

  • linte rosie
  • ulei de masline extra virgin
  • sare de mare Atlantic

Mod de preparare: se fierbe lintea dupa  indicatiile de pe ambalaj, dupa care se lasa sa se  raceasca.

Se pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga ceapa, usturoiul si 1/4 ceapa verde si se calesc pana capata un aspect sticlos.Faina, ouale, lintea, parmezanul si arpagicul impreuna cu amestecul de ceapa si usturoi se pun intr-un castron si se amesteca, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.

Din compozitia rezultata se fac 12 bucati in forma de talere.

Pentru spanac: se incinge putin unt intr-o tigaie, se adauga restul de arpagic si se caleste. Se adauga spanacul si aprox. 4 linguri de apa, sare, piper , nucsoara si se lasa cca. 10 min sa fiarba.

Se pune ulei intr-o tigaie, se prajesc cele 12 bucati pe fiecare parte  circa 3 minute. Se serveste cu spanac si Creme fraiche.

Alte retete de feluri principale bio

24-01-2019

Pizza bio din faina de fasole alba cu branza de capra si zuchinni

Detalii: timp de preparare: 15 min timp de odihna a aluatului; 1 ora timp de coacere: 15 min Produs vegan Mod de preparare: Se [...]

06-05-2018

Chiftelute din lupin cu Garam Masala

Detalii : -timp de preparare: 40 minute produs vegan mancare calda se pregateste relativ repede masa [...]