Reteta Mere coapte cu merişor şi marţipan
retete deserturi bio

Ingrediente
  • 3 mere
  • 100g migdale California bio RAPUNZEL
  • 50g merişor bio RAPUNZEL
  • 5 linguriţe zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
  • 4-5 linguri ulei pentru prăjit bio RAPUNZEL
  • 1 pachet de frişcă de soia
  • 3 linguri cremă de migdale RAPUNZEL
  • 100g picături schoko amărui RAPUNZEL


pentru decor:

  • beţigaşe de migdale RAPUNZEL
  • merişor RAPUNZEL

2 porţii

Timp de preparare: 45 min

Preparare:
Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun!

Se bate frişca şi se amestecă apoi cu un tel crema de migdale.

Într-un mixer puternic tocaţi migdalele cu merişorul, zahărul din trestie şi uleiul de gătit până obţineţi o masă omogenă. Se dă timp de 10 minute în congelator. Se spală merele şi se îndepărtează cotorul. Se încinge cuptorul la 180 ° C. Din compoziţia de merişor şi marţipan formaţi cu mâinile nişte forme alungită cu care umpleţi merele. Acestea se coc aproximativ 15 minute pe o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Picăturile de ciocolată se topesc pe o baie de aburi şi se decorează apoi merele. Se serveşte cu merişor, migdale şi cremă de migdale cu smântână.

Alte retete de deserturi bio

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara soia, lactoza, [...]

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o [...]