Reteta Mozzarella cu roşii şi ulei de in
retete salate bio

Ingrediente

2 porţii

Preparare:
Se îndepărtează cotorul de la roşii şi apoi se taie felii. Mozzarella se usucă şi se taie tot în felii. Roşiile şi mozzarella se aşează alternativ, asemenea ţiglelor de pe acoperiş, iar deasupra se pune rucola. Se adaugă sare şi piper. Se presară cu condimente pentru pizza, ulei de in şi oţet balsamic.

Alte retete de salate bio

06-05-2018

Salata bio cu linte pardina din Spania

Detalii: timp de preparare: 40 minute   Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 [...]

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]