Reteta Paine cu ardei si pere
retete creme şi gemuri bio

Ingrediente
  • 1 ceapă verde
  • 1/2 ardei verde
  • 1 lingură de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
  • 2 linguri oţet balsamic bio Bianco RAPUNZEL
  • sare cu plante RAPUNZEL
  • piper, proaspăt măcinat
  • 50 g felii de brânză de capră
  • 1/2 pară
  • 4 felii pătrate de pâine integrală
  • 2 linguri de gem de migdale alb RAPUNZEL

2 porţii

Timp de preparare: 15 min

Preparare:
Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt în ulei şi se stinge cu oţet balsamic. Se condimentează cu sare şi piper. Brânză de capră şi jumătatea de pară se taie cubuleţe şi se adaugă în amestecul de legume.


Feliile de pâine prăjită se ung cu gem de migdale, apoi se distribuie amestecul din ardei şi pere deasupra. 

Alte retete de creme şi gemuri bio

10-07-2017

Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec

2 porţii Preparare: Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează în oţet balsamic Bianco. Se [...]

10-07-2017

Humus oriental

4 porţii Preparare: Făină de năut se fierbe într-o cantitate triplă apă clocotită, amestecându-se bine. Se [...]