Reteta Plăcintă cu prune
retete prăjituri bio

Ingrediente

Preparare:
Se scurge brânza de vaci. Se amestecă apoi cu lapte, ulei, zahăr brun, zahăr vanilat şi sare. Jumătate din cantitatea de făină se amestecată cu praful de copt şi se adaugă lingură cu lingură în aluat. Restul de făină se frământă în aluat. Încingeţi cuptorul la 200-250°C.

Aluatul se întinde pe o tavă unsă în prealabil cu ulei. Prunele înjumătăţite şi fără sâmburi se distribuie uniform deasupra aluatului. Beţigaşele de migdale se presară deasupra prunelor, iar prăjitura se coace 20-25 de minute.

Timpul de coacere: 20-25 de minute la 200-225°C

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  preparare: Se incalzeste  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai putin nectarul de agave si se [...]