Reteta Prăjituri crocante cu ciocolată şi arahide
retete prăjituri bio

Ingrediente

Preparare:

Ciocolata neagră se topeşte la foc mic. Apoi se adaugă untul de arahide bio şi se amestecă până când compoziţia este topită complet.


Se ia compoziţia de pe foc şi se adaugă fulgii de grâu ecologici. Compoziţia se pune într-un vas de chec tapetat cu hârtie de copt şi se nivelează cu o lingură. Se lasă aprox. 30 de minute să se răcească şi se taie cu un cuţit ascuţit în bucăţi.

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  preparare: Se incalzeste  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai putin nectarul de agave si se [...]