Reteta Salată asortată cu legume şi orez
retete salate bio

Ingrediente
  • 1 pachet orez basmati alb
  • sare de mare RAPUNZEL
  • 1/2 legătură de ridichi
  • 1 avocado
  • 1 ardei gras galben

Pentru dressing:

  • 2 linguri oţet balsamic Bianco RAPUNZEL
  • 1 linguriţă muştar iute
  • 2-3 linguri de ulei de măsline extra-virgin
  • 1-2 linguri arpagic, tocat
  • piper proaspăt măcinat
  • 1/2 linguriţă de sirop de arţar 

2 porţii

Timp de preparare: 15 min

Preparare:
1. Se spală mazărea şi se taie în jumătăţi diagonale. Opăriţi-o apoi scurt în apă sărată şi lăsaţi-o la scurs.
2. Ridichile se spală şi se taie în jumătate. Miezul de avocado se taie cubuleţe. Ardeiul se taie în jumătate, se spală şi se taie cubuleţe.
3. Pentru dressing se amestecă oţet, muştar, ulei şi arpagic şi se condimentează cu sare, piper şi sirop de arţar. Orezul se amestecă cu legumele şi cu sosul, se lasă puţin să stea, iar apoi se serveşte.

Alte retete de salate bio

06-05-2018

Salata bio cu linte pardina din Spania

Detalii: timp de preparare: 40 minute   Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 [...]

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]