Reteta Salată de avocado cu umplutură de quinoa
retete aperitive bio

Ingrediente
  • 2 avocado coapte
  • 80g quinoa roşie RAPUNZEL
  • 250 ml de apă
  • 50g brânză de vaci degresată
  • 100g brânză feta cubuleţe
  • ulei de citrice cu măsline Citrolive RAPUNZEL
  • sare cu ierburi 
  • ardei roşu pentru ornat

2 porţii

Preparare:
Quinoa se fierbe într-o oală cu capac aprox. 20 min în 250 ml de apă. Se lasă pe plită stinsă 5 minute la umflat şi apoi se ia capacul pentru a se răci. Între timp se taie avocado în jumătate, se scoate miezul şi se taie cubuleţe. Se amestecă cubuleţele de avocado, brânza feta şi brânza de vaci şi se condimentează cu sare Asia şi ulei de citrice Citrolive. Compoziţia se umple în jumătăţile de avocado bio şi se decorează cu fâşii de ardei. 

Alte retete de aperitive bio

11-07-2017

Focaccia picantă

Preparare: Puneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Presăraţi sare pe margine deasupra, [...]

10-08-2017

Snack din naut prajit

Timp de preparare: 50 min Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 175 *C. Se pune nautul bio intr-o sita se lasa sa se [...]