Reteta Salată de cicoare
retete salate bio

Ingrediente
  • 1 măr (de preferinţă cu coaja roşie)
  • puţin suc de lămâie
  • 2 păstăi de cicoare
  • 150g iaurt natural
  • 1/2 linguriţă de sirop de arţar RAPUNZEL
  • 1 lingură oţet balsamic Bianco RAPUNZEL
  • 1/2 linguriţă de hrean
  • 2 linguri ulei de in RAPUNZEL
  • sare de mare RAPUNZEL
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 mână de salată amestecată cu radicchio (cicoare roşie)
  • 3 linguri amestec studenţesc RAPUNZEL

2 porţii

Preparare:
Mărul se taie cu coajă în felii şi se stropeşte cu suc de lămâie. Cicoarea se curăţă, se scoate tulpina şi se taie în fâşii. Iaurtul se amestecă cu sirop de arţar, oţet balsamic, hrean, ulei de in şi condimente. Fâşiile de cicoare şi merele felii se amestecă cu sosul pentru salată şi se pun în mijlocul unui farfurii plate. De jur împrejur se aranjează salata şi se presară cu amestec studenţesc.

Alte retete de salate bio

06-05-2018

Salata bio cu linte pardina din Spania

Detalii: timp de preparare: 40 minute   Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 [...]

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]