Reteta Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite
retete salate bio

Ingrediente

pentru 4 portii

  • 1 sfecla rosie
  • 200g spanac
  • 50g bucatele samburi de nuca Rapunzel
  • 1 varf de cutit zahar de trestie Cristallino Rapunzel
  • 6 linguri ulei de masline extra virgin
  • 3 linguri otet balsamic Aceto Balsamico di Modena
  • 1/4 lingurita sare de mare iodata
  • 1/4 lingurita piper
  • 80g branza cu mucegai taiata cubulete

Timp de preparare: 15 min

Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si se taie rondele

Se spala spanacul, se usuca ,se marunteste si se introduce intr-un castron pentru salata impreuna cu sfecla rosie

Nucile se pun intr-un vas si se amesteca cu putin zahar.

Pentru dressing se amesteca intr-un vas ulei de masline, otet, sare si piper. Salata  se orneaza cu dressing, branza mucegaita si nuci zaharisite

Alte retete de salate bio

06-05-2018

Salata bio cu linte pardina din Spania

Detalii: timp de preparare: 40 minute   Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 [...]

11-07-2017

Salata de quinoa cu fasole boabe, masline si frunze de menta

Timp de preparare: 30 min Mod de preparare: Quinoa se fierbe conform indicatilor de pe eticheta si se lasa la racit. Se pun [...]