Reteta Salata de quinoa cu fasole boabe, masline si frunze de menta
retete salate bio

Ingrediente

pentru 2 portii

  • 100g Quinoa alba
  • 170 g masline Kalamata violet Rapunzel fara samburi in saramura
  • 400 g fasole Borlotti in doza Rapunzel
  • 130 g rosii taiate cubulete
  • 1/2 castravete de salata taiat rondele subtiri
  • 4 linguri de otet din vin alb
  • 6 linguri de ulei de masline Manira extravirgin
  • 1 lingurita de chilii taiata marunt sau fulgi de chilii uscati
  • pentru gust piper proaspat macinat si sare de mare Atlantic
  • frunze de menta

Timp de preparare: 30 min

Mod de preparare: Quinoa se fierbe conform indicatilor de pe eticheta si se lasa la racit. Se pun intr-un castron masline, fasole, castraveti, rosii si chilii. Se amesteca toate impreuna cu uleiul de masline, otetul de vin alb si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Alte retete de salate bio

06-05-2018

Salata bio cu linte pardina din Spania

Detalii: timp de preparare: 40 minute   Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 [...]

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]