Reteta Supa bio cu barba caprei si pastarnac
retete supe bio

Ingrediente

pentru 6 portii

Detalii:

35 min

Produs vegan, cald, repede de preparat


Pentru servit:

2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel

2 linguri felii de migdale Rapunzel

 

Mod de preparare:

Se introduce uleiul de masline intr-o oala de supa si se incinge. Se introduce ceapa si se caleste putin, La fel se procedeaza si cu usturoiul. Dupa aceea se introduce barba caprei si pastarnacul si se caleste timp de 4 minute. Se introduce  apa, supa clara si se fierbe timp de 20 min.Se adauga si vinul dupa care se lasa la fiert inca 2 minute. Dupa ce a fiert  cu ajutorul unui mixer se mixeaza totul pana cand devine cremos.Daca se doreste sa fie mai fluida se poate adauga apa. La final se condimenteaza cu sare si piper.

Alte retete de supe bio

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]

18-07-2017

Supă de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde

4 porţii Preparare: Se dă laptele în clocot, se topeşte untul în el şi apoi se adaugă grişul în ploaie. [...]