Reteta Supa de cartofi dulci, linte si lapte de cocos
retete supe bio

Ingrediente
  • 2 cepe organice
  • 3 cartofi dulci mari
  • 5 cartofi bio
  • 5 morcovi mari
  • 1 buc. Mango ecologic
  • 1,5 l apa
  • 400ml lapte de cocos
  • 1 lingura ulei de prajit si copt Rapunzel
  • 200g linte rosie ecologica
  • 3 cm ghimbir
  • 1,5l supa de legume Rapunzel
  • sare cu plante din Asia
  • fulgi de chilii
  • pudra de curry

Timp de preparare: 30 min

Mod de preparare: ceapa, cartofi dulci, cartofi, morcovi si cubulete mango. 1,5 l impreuna cu laptele de cocos se pun la fiert.Ceapa se prajeste in ulei, se adauga ambele sortimente de cartofi, se calesc putin si dupa aceea se introduc in amestecul de apa si lapte de cocos. Dupa ce au inceput sa fiarba se adauga lintea , morcovii si ghimbirul.

Dupa aprox. 15-20min de fiert, cand lintea este moale se adauga cubuletele de mango, supa de legume si se condimenteaza dupa gust cu sare de plante din Asia, fulgi de chilii sau pudra de curry.

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]