Reteta Supă de legume cu nucă de cocos
retete supe bio

Ingrediente
  • 150g nucă de cocos rasă RAPUNZEL
  • 1/4 dovleac cubuleţe
  • 1 ardei gras rosu, cubuleţe
  • 1 dovlecel mic, cubuleţe
  • 1 borcan de ciuperci Shi Tobe sau ciuperci proaspete
  • 1 linguriţă ulei de soia pentru prăjit RAPUNZEL 
  • 1 linguriţă sos de soia
  • supă clară RAPUNZEL
  • 1/2 linguriţă praf de curry
  • 1 căţel de usturoi
  • piper
  • praf de curry
  • 2 linguri de gem de migdale alb RAPUNZEL
  • 1/2 linguriţă de ghimbir, proaspăt ras
  • 1/2 linguriţă de ulei de susan pentru prăjit RAPUNZEL*
  • 2 linguri de germeni de fasole mung
  • 2 linguri de arahide RAPUNZEL

4 porţii

Preparare:
Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până obţineţi un piure subţire. Lăsaţi-l peste noapte la umflat.

Piureul de cocos de strecoară printr-un tifon.  Ardeiul, dovlecelul, dovleacul şi ciupercile se prăjesc în ulei.

Laptele de cocos se dă în clocot, apoi se adaugă supa limpede şi condimentele. Se adaugă gemul de migdale, legumele prăjite şi se condimentează cu ghimbir şi ulei de susan.

Chiar înainte de servire se adaugă arahidele şi germenii de fasole mung.

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]

18-07-2017

Supă de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde

4 porţii Preparare: Se dă laptele în clocot, se topeşte untul în el şi apoi se adaugă grişul în ploaie. [...]