Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Supă de legume cu nucă de cocos
retete supe bio

Ingrediente
  • 150g nucă de cocos rasă RAPUNZEL
  • 1/4 dovleac cubuleţe
  • 1 ardei gras rosu, cubuleţe
  • 1 dovlecel mic, cubuleţe
  • 1 borcan de ciuperci Shi Tobe sau ciuperci proaspete
  • 1 linguriţă ulei de soia pentru prăjit RAPUNZEL 
  • 1 linguriţă sos de soia
  • supă clară RAPUNZEL
  • 1/2 linguriţă praf de curry
  • 1 căţel de usturoi
  • piper
  • praf de curry
  • 2 linguri de gem de migdale alb RAPUNZEL
  • 1/2 linguriţă de ghimbir, proaspăt ras
  • 1/2 linguriţă de ulei de susan pentru prăjit RAPUNZEL*
  • 2 linguri de germeni de fasole mung
  • 2 linguri de arahide RAPUNZEL

4 porţii

Preparare:
Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până obţineţi un piure subţire. Lăsaţi-l peste noapte la umflat.

Piureul de cocos de strecoară printr-un tifon.  Ardeiul, dovlecelul, dovleacul şi ciupercile se prăjesc în ulei.

Laptele de cocos se dă în clocot, apoi se adaugă supa limpede şi condimentele. Se adaugă gemul de migdale, legumele prăjite şi se condimentează cu ghimbir şi ulei de susan.

Chiar înainte de servire se adaugă arahidele şi germenii de fasole mung.

Produse folosite în această rețetă

Cocos ras , 250g

14.44lei

adauga in cos
Pasta de migdale vegana, 250g

52.16lei

adauga in cos
Arahide prajite in coaja, 500g

36.09lei

adauga in cos

Alte retete de supe bio

18-08-2021

Supa crema de linte si legume cu turmeric, lamaie si menta

Detalii Timp de prepare 30 de minute Produs vegan   Mod de preparare Lintea se spala bine si se pune la inmuiat in [...]

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]