Reteta Supa crema cu ceapa caramelizata si patrunjel
retete supe bio

Ingrediente
  • 1-2 painici taiate in forma de cubulete
  • 2 linguri de ulei de prajit si copt Rapunzel
  • 1 lingura de sirop de artar grad A
  • 3 cepe taiate in felii subtiri
  • 800ml apa mineral plata
  • 60g pasta de migdale alba Rapunzel
  • 2 lingurite cu varf supa Rapunzel
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • sare de mare
  • piper negru macinat

Timp de preparare: 20 min

Timp de coacere: 7 min

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 220 gr C.Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min.

Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se adauga ceapa care se caleste mediu. Se adauga siropul de artar , se lasa la caramelizat 20 s si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai adauga apa, pasta de migdale, supa si se fierbe inca 2 minute. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.

Cubuletele de paine se introduc in supa si se serveste imediat.

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]