Reteta Supa crema de cocos si mar cu piper roz
retete supe bio

Ingrediente

Pentru 2 persoane

Timp de preparare: 20 – 30 min

Mod de preparare: se inabuseste ceapa in uleiul de cocos. Se adauga marul si varfurile de telina si se amesteca impreuna cu supa clara. Se adauga boabele de ienupar si se lasa sa fiarba 15 min. La final cu ajutorul unui mixer se face piure.

Pasta de cocos se amesteca cu sare, piper si curcuma dupa gust. La final se presara piper roz si se serveste.

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]