Reteta Supa crema de mazare galbena cu ghimbir in stil Suedez
retete supe bio

Ingrediente

Pentru 2 persoane

  • 400g mazare galbena decojita
  • 1 buc ghimbir tocat marunt
  • 1-2 catei usturoi tocat marunt
  • 1 lingurita chimen bio macinat
  • 1-2 linguri ulei de masline bio extra virgin
  • 2-3 foi dafin
  • 800ml supa clara Rapunzel
  • 1-2 picaturi suc de lamaie
  • sare de mare Atlantic
  • piper
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • paine prajita

Timp de preparare: 30 min

Mazare inmuiata: peste noapte

Mod de preparare: se lasa mazarea bio la inmuiat peste noapte.

Mazarea inmuiata se scurge si se clateste cu apa rece.

Ghimbirul, usturoiul si chimenul ecologic se amesteca in uleiul de masline pana se elibereaza aromele. Se adauga mazarea foile de dafin si impreuna cu supa clara se lasa la fiert, la foc mediu timp de 20-25 min cu capacul pus.

Se scot foile de dafin, se zrobeste mazarea si dupa necesitate se adauga supa organica. La final se adauga suc de lamaie sare, piper si patrunjel.

Se serveste cu paine prajita.

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]