Reteta Supă cu sparanghel şi portocale
retete supe bio

Ingrediente
  • 3 linguri de ulei de măsline extra-virgin RAPUNZEL
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi bio
  • 400 g resturi de sparanghel 
  • 700 ml apă
  • 1 linguriţă de supă clară RAPUNZEL
  • 4 linguri de gem de migdale alb RAPUNZEL
  • sucul de la 1 portocală ecologica
  • 2 linguri de sirop de agave sau zahăr din trestie RAPUNZEL

4 porţii

Preparare:
Se încinge uleiul de măsline bio într-o cratiţă. Se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte 3 min. în ulei. Adăugaţi sparanghel organic şi se fierbe aprox. 15 min. cu apă şi supă de legume. Se adaugă toate celelalte ingrediente şi se toacă apoi cu un blender de mână. Se condimentează cu sare şi piper bio. Supa se trece printr-o sită, ca să fie cremoasă.

Alte retete de supe bio

24-01-2019

Supa bio cu barba caprei si pastarnac

Detalii: 35 min Produs vegan, cald, repede de preparat Pentru servit: 2 linguri otet Aceto Balsamico Rapunzel 2 linguri [...]

18-07-2017

Supă de legume cu nucă de cocos

4 porţii Preparare: Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până [...]