Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Certificari si proiecte | vezi toate

Green brand Germany

GREEN BRANDS sunt mărci care au fost onorate cu marca GREEN BRANDS SEAL. Ei și-au făcut bine promisiunea de sustenabilitate, sau au realizat-o.

GREEN BRANDS se comportă ecologic, iau măsuri pentru conservarea resurselor naturale și se angajează, cu toată inima, la conservarea și echilibrul naturii.

GREEN BRANDS
se caracterizează prin următoarele practici ecologice și durabile:
Economisirea energiei, reducerea sau evitarea deșeurilor, protejarea și conservarea resurselor naturale, protejarea resurselor naturale, utilizarea surselor alternative de energie, pregătirea protecției mediului și a durabilității, producerea de produse alimentare și farmaceutice Cu ajutorul produselor lor, publicarea de informații care să dovedească angajamentul de mediu al companiei ca parte a misiunii lor corporative.

Cum procedam pentru a evalua si valida o marca verde (Green Brand)

Nominalizare - primul pas spre a fi onorat ca o GREEN BRANDS (marca verde)

Cercetarea pieței:
În cooperare cu Institutul de cercetare de piață renumit Ipsos, potențialii beneficiari ai SEALULUI GREEN BRANDS vrea să fie judecați în peste 60 de categorii pentru a determina care dintre ele sunt cu adevărat "branduri verzi".

ONG:
Multe companii mici și mijlocii s-au angajat în ideologia ecologică și au manifestat pe deplin această ideologie în practicile zilnice de afaceri. Cu toate acestea, datorită nivelului scăzut de gestionare a mărcilor, aceste companii sunt mai puțin recunoscute de consumator. De aceea, nominalizarea de către ONG-uri sau grupuri de interese este deosebit de importantă.
  
Parteneri media:
Partenerii noștri media fac propriul proces de evaluare specială.

Juriu:
Desigur, membrii juriului pot face nominalizări.
GREEN BRANDS filosofia - la fel de mult ca o șansă de a fi onorat ca fiind mai mari companii.

MARFE BRANDE:
Brandurile onorate știu ce este nevoie, mai bine decât majoritatea, pentru a câștiga un sigiliu GREEN BRANDS și, din acest motiv, pot face și nominalizări.

Validarea - nucleul procedurii
Companiile nominalizate pentru GREEN BRANDS SEAL doresc să fie invitate să participe la procesul de validare. Dacă sunteți interesat să participați la proiectul de cercetare SERI (Viena) și ALLPLAN, o companie independentă de consultanță pentru protecția mediului și durabilitate.

*După o evaluare atentă a chestionarelor completate, se stabilește nivelul companiei pe indicele GREEN BRANDS. 51% doresc să obțină o marcă verde și să primească sigiliul GREEN BRANDS. Decizia finală este deținută de juriu.