Ingrediente:amidon din cartofi*. *provine din agricultură ecologică.
Amidonul din cartofi bio fără gluten este ca orice alt amidon si se foloseste pentru a ingrosa sosuri și mâncăruri. Atunci când coaceți paine, prăjituri sau plăcinte, făina de cartofi este un plus extraordinar, inlocuiți o parte din făină (max. jumătate!) cu făina de cartofi. Aluatul devine foarte slab.
Acest produs este fără gluten.
Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.
Bauckhof Mühle este foarte aproape de Wendland. Vecinii noștri din districtul cel mai estic și cel mai puțin populat din Saxonia Inferioară au infiintat grupul de producători „Bio Kartoffel Nord”. Acest amidon de cartofi este produs acolo și ambalat în moara noastră - în condiții verificate fără gluten. Analizele extinse din laboratorul fabricii garantează calitatea organică și fără gluten.
Alte note: fără OMG, fără aromă, fără coloranți sintetici, fără conservare sintetică, pur vegetală, neîndulcită.
Îndulcire: neindulcit
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: sigla fără gluten a DZG, societatea vegană
Valori nutritive:
kj: 1428
kcal: 336
grasimi: 0,1g
acizi grasi saturati: 0,0g
glucide: 83g
zaharuri: 0g
fibre: 0,1g
proteine: 0,6g
sare: 0.02g
* - doza zilnica recomandata