Ingrediente:ardei Cayenne*.*provine din agricultură ecologică.
Un adevărat diavol! Ardeiul Cayenne, cunoscut și sub numele de ardeiul diavolului, vine cu o porție bună de picant. Nu e de mirare, la urma urmei, ardeiul cayenne nu este un ardei adevărat. Mai degrabă, sunt păstăi uscate și măcinate care sunt strâns legate de ardei iute și boia de ardei.
Îți place acea furnicătură ascuțită de pe limbă? Atunci cu siguranță ar trebui să-ți asezonezi carnea cu ardei cayenne pe viitor. Fie că este miel, curcan sau vânat, nota condimentată îmbogățește multe feluri de mâncare. Dacă sunteți deschis la experimente de gust noi și neobișnuite, atunci rafinați deserturile precum înghețata, cremele sau ciocolata cu ardei cayenne.
Ce să faci în caz de arsura? Dacă căldura de ardei iute devine prea mare pentru tine, produsele lactate precum iaurtul vă pot ajuta. Acest lucru se datorează faptului că proteinele din lapte leagă picantența capsacinei din ardei iute.