Ingrediente:făină de orez* 68%, griș de orez* 10%, zahăr din sfeclă de zahăr*, vanilie*, sare de mare. *provin din agricultură ecologică.
Folosim orezul bio ca bază pentru budinca de gris fără gluten. Orezul este natural fără gluten. La moară, avem grijă ca orezul să nu intre în contact cu materii prime care conțin gluten în timpul procesului de producție. Acest lucru previne contaminarea cu gluten. Fiecare lot de budincă de gri este analizat în laboratorul fără gluten. In dieta fără gluten se recomandă si calitatea organică, deoarece absența pesticidelor poate contribui la ameliorarea generală.
Fiecare pachet de budincă de gris bio conține două plicuri. Fiecare pungă face două porții. Doar lapte sau lapte vegetal trebuie adăugat. Pe ambalaj veți găsi mai multe variante de preparare și rețete din bucătăria Bauckhof.
Rădăcinile Bauckhof Mühle datează din 1932, când Eduard Bauck și-a transformat ferma în agricultură biodinamică - Demeter. Când s-au deschis primele magazine ecologice în 1969, el și alți fermieri Demeter au fondat o companie pentru prelucrarea și comercializarea cerealelor organice. Astăzi, pe lângă produsele clasice din cereale bio, procesăm și comercializăm o gamă largă de alimente fără gluten.
În Bauckhof Mühle lucrăm cu ingrediente 100% organice. Cu produse delicioase de zi cu zi pentru întreaga familie, dorim să ne asigurăm că cât mai mult sol posibil este cultivat ecologic. Credem că pesticidele nu aparțin pe câmp sau pe farfurie.
Alte note: fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.
Indulcire: zahar crud de trestie bio
Tipul de sare: sare de mare
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: sigla fără gluten a DZG, societatea vegană
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan