Ingrediente:caise uscate, dulci, întregi, fără sâmburi. Provin din agricultură ecologică Demeter.
Caisele bio Rapunzel se coc sub soarele din Turcia până la mijlocul lunii iulie. În această perioadă începe recolta caiselor de către agricultorii noștri parteneri din zona Malatya în estul Anatoliei. Caisele sunt scuturate din pomi și apoi adunate manual. Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat . După 3 zile de stat la uscat, caiselor li se îndepărtează sâmburii și apoi sunt din nou puse la uscat pentru încă 3-4 zile.
După ce sunt transportate în Ören, fructele dulci sunt spălate, sortate și supuse unei înghețări rapide, pentru a combate orice atac al insectelor. Caisele bio Rapunzel își păstrează culoarea portocaliu-maronie și aroma pe o perioadă lungă de timp. Din pricina gustului lor proaspăt-acrișor și datorită dulceții lor naturale, caisele sunt potrivite pentru o mulțime de produse de patiserie. Ele pot fi folosite și în Musli, deserturi sau sosuri de fructe. Mâncate în stare pură, caisele reprezintă un important furnizor de energie și minerale, care asigură organismului un aport important de potasiu, fier și vitamine.
Întrebuinţare:
Pentru Müsli, ideal pentru pâine de fructe şi biscuiţi de Müsli.