Ingrediente:masă de cacao*°, zahăr din trestie de zahăr*°, alune de pădure* 20%, unt de cacao*°, emulgator: lecitină de floarea-soarelui*, vanilie Bourbon*. *provin din agricultură ecologică. ° certificat HAND in HAND.
Comerț echitabil 90%, cea mai bună cacao face din această ciocolată bio plină de caracter o experiență gustativă intensă. Zahărul din flori de cocos îi conferă o notă subtilă de caramel. Topirea delicată o face să fie perfectă! Ciocolata Rapunzel reprezintă cea mai înaltă calitate în conformitate cu tradiția de fabricație elvețiană, combinată cu ingrediente valoroase din comerțul echitabil din agricultură ecologică.
În plus față de materiile prime selectate, conching-ul este adevăratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o artă care dezvoltă pe deplin bogăția aromelor masei cacao, într-un proces pas cu pas, și conferă ciocolatei finețea și netezimea delicată, dar și incomparabilă.