Ingrediente:zahăr (zahăr integral din trestiede zahăr°, zahăr din trestie de zahăr°), masă de cacao°, unt de cacao°, migdale 10%, vanilie Bourbon. Provin din 100% agricultură ecologică. °certificat HAND in HAND HIH.
Masa de cacao şi bucăţele de migdale prăjite şi crocante conferă acestei ciocolăţi o aromă plăcută şi intensă. Rapunzel produce ciocolata după cele mai înalte standarde de calitate, conform unei rețete tradiționale din Elveția, folosind ingrediente ce provin din agricultură ecologică. Cacao min 55% in ciocolata.
În plus față de materiile prime selectate, conching-ul este adevăratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o artă care dezvoltă pe deplin bogăția aromelor masei cacao, într-un proces pas cu pas, și conferă ciocolatei finețea și netezimea delicată, dar și incomparabilă.
Întrebuinţare:
Pentru deserturi, cofeturi sau pentru degustat.