Ingrediente:zahăr (zahăr din trestie de zahăr°, zahăr integral din trestie de zahăr°), lapte praf integral 19%, unt de cacao°, migdale 12%, masă de cacao°, ulei de floarea-soarelui, emulsifiant: lecitină de floarea-soarelui, boabe de Tonka, vanilie Bourbon. Provin din 100% agricultură ecologică. ° certificat Hand in Hand HIH.
Plăcere cu adevărat exotică! Ciocolată bio cu lapte integral care se topește ușor, umplută cu cremă fină de lapte de migdale, rafinată cu aroma dulce-florala a boabelor de Tonka. Ciocolată Rapunzel îmbină cea mai bună tradiție de fabricație elvețiană și ingrediente valoroase, din comerț echitabil, provenite din agricultură ecologică.
În plus față de materiile prime selectate, conching-ul este adevăratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o artă care dezvoltă pe deplin bogăția aromelor masei cacao, într-un proces pas cu pas, și conferă ciocolatei finețea și netezimea delicată, dar și incomparabilă.