Ingrediente:zahăr din trestie de zahăr°, masă de cacao°, lapte praf integral 19%, unt de cacao°, vanilie Bourbon. Provin 100% din agriucltură ecologică. ° certificat Hand in Hand HIH.
Ciocolată bio ce se topește delicat cu un conținut ridicat de cacao aromată (46%). Aroma masei de cacao este rotunjită printr-un strop de vanile Bourbon autentică, conferind ciocolatei aroma cu totul și cu toul deosebită. Ciocolata neagra cu lapte integral Rapunel este produsă după cele mai înalte standarde de calitate, conform unei rețete elvețiene tradiționale și din ingrediente ce provin din agricultură ecologică.
În plus față de materiile prime selectate, conching-ul este adevăratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o artă care dezvoltă pe deplin bogăția aromelor masei cacao, într-un proces pas cu pas, și conferă ciocolatei finețea și netezimea delicată, dar și incomparabilă.
Întrebuinţare:
Şi pentru deserturi, cofeturi şi de asemenea copt.