Ingrediente:Faina de migdale bio.
100% agricultura ecologica certificata
Se foloseste in paine, in diferite produse de patisserie si prajituri bio. Cantitate recomandata pentru o portie: 25g.
Făina albă de migdale are o aromă ușoară de nucă în produsele de patiserie. De asemenea, are un conținut ridicat de fibre și proteine vegetale. Proteinele ajută la menținerea și creșterea masei musculare. Faina de migdale este bogata in calciu. Calciul este necesar pentru menținerea dinților și oaselor normale. O porție de 25g este deja recomandată. O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante.
Valori nutritive:
kj: 1617
kcal: 386
grasimi: 14g
acizi grasi saturati: 1,3g
glucide: 7,3g
zaharuri: 7,3g
fibre: 16g
proteine: 51g
sare: 0,06g
calciu: 540mg 68%
magneziu: 480mg 128%
potasiu: 1600mg 80%
zinc: 7,1mg 71%
* - doza zilnica recomandata