Ingrediente:făină de soia* prăjită. *provine din agricultură ecologică.
Faina de soia bio prajita FARA GLUTEN este fabricată din soia europeană care a fost încălzită ușor și măcinată fin. În laboratorul nostru de mori fără gluten, analizăm fiecare lot pe scară largă pentru a garanta că este fără gluten. Produsele fără gluten Bauckhof sunt verificate fără gluten după fabricare și ambalare în laboratorul fabricii și raportate Societății Celiace Germane cu o analiză a glutenului. Făina de soia Bauckhof este potrivită pentru nutriția fără gluten pentru boala celiacă și sprue.
Făina bio de soia este bogată în proteine cu gust ușor de nucă. În bucătăria vegană este folosit ca înlocuitor de ouă. Pur și simplu amestecați o lingură de făină de soia cu două linguri de apă pentru a înlocui un ou.
Scopul nostru: agricultura 100% ecologică. Cu fiecare pungă cu făină de soia bio Bauckhof vă asigurați că tot mai mult teren este cultivat organic și salvat de pesticide. Credem că pesticidele nu aparțin pe câmp sau în farfurie. Bun pentru agricultură, bun pentru climă, bun pentru noi toți.
Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără coloranți sintetici, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal, neindulcit, fără gluten.
Indulcire: neindulcit
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: Sigla fără gluten a DZG, societatea vegană
Alergeni urme: nuci, susan, lupin, fructe cu coajă lemnoasă