Ingrediente:făina din sâmburi de roșcove (E 410). Provine 100% din agricultură ecologică.
Făina de roşcove se obține din semințele fructului arborelui de carob. Fructele de carob sunt zdrobite, miezurile mici separate, uscate și măcinate fin.
Întrebuinţare:
Pentru îngroşarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor şi îngheţatelor. Poate fi amestecată la cald sau rece, lianţi liberi de colesterină şi purină, săraci în natriu, neutru la gust.
Mod de utilizare: se dizolvă 1-2 lingurite praf (făină de roșcove) în 1/2l lichid. Pentru mâncaruri reci se lasă să se îngroașe. Pentru mâncăruri calde se mai fierbe odată amestecând continuu.
Valori nutritive:
kj: 844
kcal: 208
grasimi: 1,4g
acizi grasi saturati: 0,2g
glucide: 7,3g
fibre: 74g
proteine: 4,5g
sare: 0,03g
* - doza zilnica recomandata