Ingrediente:Boabe de fasole alba.
Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.
Acest purtător multilateral de gust este un element valoros în rotaţia culturilor în cadrul proiectului nostru din Turcia. Este vorba despre un soi foarte vechi şi robust.
Fasolea albă este plăcut ușoară și absorbe foarte bine aroma ierburilor și mirodeniilor. Boabele de fasole cremoase sunt deosebit de populare în bucătăria italiană ca antipasti si pentru supe (Minestone). Boabele de fasole sunt curățate, sortate și ambalate după recoltare.
Pregătire:
Lasați boabele albe timp de 8-12 ore și apoi spălați-le cu apă proaspătă. Gătiți 1 cana de fasole cu aproximativ 3 cani de apa timp de aproximativ 60 de minute. Sarați numai după gătit.
Întrebuinţare:
Pentru Antipasti, supe (Minestrone), fierturi de legume şi salate.
Valori nutritive:
kj: 1193
kcal: 284
grasimi: 1,60g
acizi grasi saturati: 0,20g
glucide: 34,7g
zaharuri: 2,0g
fibre: 23,2g
proteine: 21,10g
sare: <0,010g
* - doza zilnica recomandata