Ingrediente:Boabe de fasole Mung.
Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.
Descriere:
Fasolea Mung este ușor dulce la gust și are nevoie de un timp scurt de înmuiere de numai 1-2 ore. Fasolea este deosebit de populară în bucătăria asiatică pentru mâncărurile wok. În India, fasolea Mung este una dintre alimentele de bază. Fasolea Mung este uşor dulceagă în aromă şi are un timp scurt de înmuiere.
Preparare:
Se înmoaie fasolea timp de 1-2 ore și apoi se spală cu apă curată. Gătiti 1 cană de fasole cu 3 căni de apa timp de aproximativ 30 de minute la temperaturi scazute. Sărati numai după gătit.
Întrebuinţare:
La fierturi şi mâncăruri asiatice; pentru salate şi bufet rece.
Valori nutritive:
kj: 1281
kcal: 304
grasimi: 1,20g
acizi grasi saturati: 0,30g
glucide: 41,5g
zaharuri: 3,1g
fibre: 17,3g
proteine: 23,10g
sare: <0,023g
* - doza zilnica recomandata