Ingrediente:boabe de fasole Mung. Provin din agricultură ecologică.
Fasolea Mung bio Rapunzel este ușor dulce la gust și are nevoie de un timp scurt de înmuiere de numai 1-2 ore. Fasolea este deosebit de populară în bucătăria asiatică pentru mâncărurile wok. În India, fasolea Mung este una dintre alimentele de bază. Fasolea Mung este uşor dulceagă în aromă şi are un timp scurt de înmuiere.
Preparare:
Se înmoaie fasolea timp de 1-2 ore și apoi se spală cu apă curată. Gătiti 1 cană de fasole cu 3 căni de apa timp de aproximativ 30 de minute la temperaturi scazute. Sărati numai după gătit.
Intrebuinţare:
La fierturi şi mâncăruri asiatice, pentru salate şi bufet rece.
Origine și calitate
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-006
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Valori nutritive:
kj: 1281
kcal: 304
grasimi: 1,20g
acizi grasi saturati: 0,30g
glucide: 42g
zaharuri: 3,1g
fibre: 17g
proteine: 23g
sare: 0,02g
* - doza zilnica recomandata