Ingrediente:hering 60%, sos de roșii* 40% (pastă de roșii*18,4%, apă, ulei de floarea soarelui*, amidon de cartof, zahăr*, oțet de mere*, sare de mare, concetrat de suc de lămâie*, piper negru*, pudră de ceapă*, pudră de usutroi*, busuioc*). *28,7% provin din agricultură ecologică, LV-BIO-02.
Capturat în nord-estul oceanului Atlantic(FAO 27). Zonă de subcaptură: Marea Nordului și estul Canalului Mânecii. Pescuitul a fost certificat de MSC pentru pescuitul durabil de câțiva ani.
Metoda de prindere este: traule
"Pelagic" derivă din cuvântul grecesc Pelagos, adică în mare. Se descrie zona de apă deasupra țărmului, deasupra fundului mării. Peștii de foarfece pelagice (de asemenea, traulele) sunt, de obicei, utilizate în coloana de apă liberă.
Peștele pelagic este, în general, mai mare decât traulele de fund, dar conduc la niveluri mai scăzute de capturi secundare, deoarece se pescuiesc în mare parte peștii școlari, care se amestecă puțin cu alte specii. Deschiderea verticală a plasei se realizează prin corpurile de plutire pe frânghia capului și pe greutățile frânghiei de bază. Plasele pelagice moderne sunt în prezent fără plutire. În plasele de răzuire pelagice , nici placile de foarfece și liniile de remorcare, nici traulele, nici codul , nu ating, de obicei, fundul mării. Prin urmare, acestea nu au niciun impact negativ asupra fundului mării.