Ingrediente:fulgi de teff. Provin din agricultură ecologică.
Teff bio este un tip de mei pitic care provine inițial din Africa de Est. Pentru fulgii noastri de teff fără gluten, bobul de mei întreg este mai întâi aburit și apoi turnat într-un fulg foarte delicat. În acest fel, toate ingredientele bobului integral sunt păstrate.
Fulgii de teff fără gluten pot fi consumati fără a fi gătiti sau înmuiati. Amestecați 2-3 linguri în cereale. Cu lapte / suc / băuturi de cereale, etc. și câteva fructe calde sau reci, puteți pregăti o masă rapidă și sănătoasă. Fulgi de teff pot fi de asemenea folosiți ca adaos la supe, smoothie-uri, salate sau preparate din legume.
Valori nutritive:
kj: 1499
kcal: 354
grasimi: 2,4g
acizi grasi saturati: 0,4g
glucide: 73,8g
zaharuri: 0,5g
proteine: 13,4g
sare: 0,3g
* - doza zilnica recomandata