Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Gelifiant gemuri fara fierbere


Gelifiant gemuri fara fierbere

Gelatina si decoratiuni

Pret: 7.89 lei

Greutate/volum: 18g

Cod produs: 15399
Producător: Biovegan

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

amidon de cartof*, agent de ingrosare: faina de roscove*, amidon de porumb*, pulbere de lamaie*, gelifiant (guma de guar* si pectina*).


*provin din agricultura ecologica

Datorită acestui produs unic şi nou, „Gelifiant gemuri fara fierbere”, vor reuşi acum chiar şi gemurile proaspete cu conţinut redus de zahăr şi cele care nu conţin deloc zahăr. Gemurile vor avea aceeaşi calitate ca şi fructele crude, complet fără fierbere! Într-o clipă veţi produce singuri dulceţuri proaspete, fine şi neprelucrate – vor fi păstrate astfel toate vitaminele şi substanţele active ale fructelor!


Dozare: 1 plic (18 g) şi 4 linguri de suc de lămâie pentru gelatină, 500 g fructe pentru dulceaţă sau 400 ml suc de fructe pentru sosuri din fructe.


Modul de preparare al gemului: 1. Se spală fructe de calitate superioară, se lasă la scurs, se taie în bucăţi mici, se scot sâmburii, dacă este necesar, şi se cântăresc 500 g. 2. Fructele se pun într-un recipient înalt împreună cu îndulcitorul uscat, de exemplu 175 g zahăr brut din trestie, şi se amestecă foarte bine. 3. Amestecul din fructe se toacă cu blenderul până nu mai rămân deloc bucăţele. 4. Conţinutul plicului se varsă în mijlocul fructelor tocate şi se mai amestecă cu blenderul  în continuare timp de 4 minute. În cazul în care compoziţia nu s-a întărit suficient, se mai adaugă un plic şi se mai amestecă încă o dată timp de 4 minute. Consistenţa compoziţiei depinde de fructe. Gemul astfel obţinut se pune în borcane curate, care se închid bine şi se păstrează la frigider.


Modul de preparare al sosurilor din fructe: Conţinutul plicului, 400 ml suc, 4 linguriţe de suc de lămâie, 60 – 80 îndulcitor uscat după gust (de exemplu zahăr din trestie). Într-un recipient înalt se amestecă ingredientele, se adaugă conţinutul plicului şi se toacă cu blenderul timp de 3 minute.


Valabilitate: Produsul „Dulceaţă fără fierbere” nu conţine conservanţi şi astfel nu influenţează valabilitatea gemurilor. Gemul crud şi gata preparat se ţine câteva zile, dacă îl păstraţi la frigider.


Sfaturi: Dacă folosiţi îndulcitori lichizi trebuie să mai adăugaţi produs „Dulceaţă fără fierbere” (sau să folosiţi mai puţine fructe), până obţineţi consistenţă dorită. Nu preparaţi mai mult de 500 g de fructe cu acest produs o dată. Nu folosiţi şi sucul în cazul fructelor congelate. Fructele au o aromă mai puternică, dacă sunt la temperatura camerei. Gemurile gata preparate şi puse în borcane se pot şi congela.


Valori nutritive:
kj: 1285
kcal: 306
grasimi: 0,6g
acizi grasi saturati: 0,2g
glucide: 58g
zaharuri: 2,4g
fibre: 29g
proteine: 2,5g
sare: 0.15g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme:

mustar, migdale, soia.