Ingrediente:Hrisca. provin 100% din agricultură ecologică.
Hrisca bio este alternativa ideală pentru cereale. Are gust plăcut și poate fi folosit în multe feluri în bucătărie. Făina de hrișcă este folosită pentru a face paine delicioasă și clătite.
Întrebuinţare:
Ideal pentru müsli, pentru copt, ca ingredient pentru supă sau pentru Crêpes gustoase.
Preparare:
Spălați hrisca înainte de gătit. Se fierbe 250 g hrisca cu aproximativ 375 ml de apă, timp de 15 minute și se lasă să se umfle timp de 5 minute.
Valori nutritive:
kj: 1466
kcal: 346
grasimi: 1,7g
acizi grasi saturati: 0,3g
glucide: 71g
zaharuri: <0,5g
fibre: 3,7g
proteine: 9,8g
sare: <0,01g
fier: 3,8mg 27%*
magneziu: 142mg 38%*
zinc: 2,7mg 27%*
vitamina B1: 0,24mg 22%*
* - doza zilnica recomandata