Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Inghetata de cacao pudra, fara lactoza si gluten


Inghetata de cacao pudra, fara lactoza si gluten

Gelatina si decoratiuni

Pret: 16.67 lei

Greutate/volum: 89g

Cod produs: 23500
Producător: Biovegan

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

zahăr pudră*, sirop de glucoză*, inulină*, cacao*, 6,7% glazură de ciocolată amăruie* rasă (conţinut de cacao 55%) (masă de cacao*, zahăr integral din trestie de zahăr*, unt de cacao*, emulgator: lecitină de soia*), agent de îngroşare (pectină, făină din boabe de guar*, xantan, făină din sâmburi de roşcove*). *provin din agricultura ecologica


 

Fă-ți singur înghețata cu ciocolata Biovegan Ice-Traum. Acum, cu cacao adevarata și chipsuri de ciocolată crocante pentru un gust mai deosebit de ciocolata. În mod natural fără grăsimi adăugate sau arome și extracte artificiale. Se poate face fără masina de înghețată în numai 3 minute. Pur și simplu adăugați băutură de soia și smântână sau lapte la conținutul plicului, înghețați și înghețată este gata. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

 

Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).

 

Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.


Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut). Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.
3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.
4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.
5. Puneţi spuma de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.


Valori nutritive:
kj: 1640
kcal: 389
grasimi: 4,2g
acizi grasi saturati: 2,7g
glucide: 79,5g
zaharuri: 73,3g
fibre: 12,4g
proteine: 2,0g
sare: 0,07g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

lecitina de soia


Alergeni urme: