Ingrediente:făină de grâu* (66%), apă, ulei de rapiță*, zahăr din trestie de zahăr*, sare de mare, maltodextrină*, sirop de glucoză*, acidifiant: acid lactic,emulsifiant: lecitină, agent de afânare: bicarbonat de sodiu, ierburi aromatice*. *provin din agricultură ecologică.
Lipiile mexicane Tortillas Bio se pot servi simple sau pot fi baza pentru burritos, quesadillas sau enchilladas.
Lipiile bio sunt pâini plate delicioase făcute din făină de grâu pentru umplere, rulare sau prăjire. Lipiile rotunde de tortilla sunt deosebit de populare în bucătăria mexicană. Creați-vă propriul rulou umplând pâinile plate subțiri cu legume, carne, sosuri sau brânză, după conținutul inimii.
Metoda de preparare:
1. Umeziți lipiile cu apă.
2. Încălziți lipiile în cuptor (200° C) sau în cuptorul cu microunde (750 W) timp de 1 minut.
3. Întindeți umplutura în mijlocul fiecărei lipii.
4. Rulați
Alte informații:
Depozitați la temperatura camerei. Consumați imediat după deschidere sau acoperiți-l la frigider timp de maxim 3 zile.
Valori nutritive:
kj: 1407
kcal: 334
grasimi: 9,6g
acizi grasi saturati: 1,1g
glucide: 52g
zaharuri: 3,2g
proteine: 9,1g
sare: 1,9g
* - doza zilnica recomandata