Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru chifle original, fara gluten


Mix pentru chifle original, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 25.77 lei

Greutate/volum: 350g

Cod produs: 530199
Producător: BauckHof

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

fulgi de ovăz**fără gluten, susan**, sâmburi de dovleac**, tărâțe de psylium măcinate*, semințe de in zdrobite**, semințe de in**, sâmburi de floarea-soarelui, semințe de chia (Salvia hispanica), sare gemă. *provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură ecologică Demeter.


Pentru noi, echipa de la moară, ovăzul este unul din ingredientele principale pentru obținerea produselor noastre. Tocmai de aceea suntem în legătură permanentă cu agricultorii din regiunea noastră, pentru a a putea prelucra ovăzul de cea mai bună calitate. Ingredientul principal al pâinii Bauckhof Wunderbrøds este ovăzul iar acum vă oferim și chifle cu fulgi de ovăz, fără gluten. Acestea sunt ideale pentru a fi servite la mic dejun, cină sau în timpul unei gustări. Produsul este certificat Demeter, vegan, vegetarian și foarte ușor de pregătit.

Ingrediente necesare pentru 8 pâinici: 350g de mix și 375ml de apă călduță. Mod de pregătire: se preîncălzește cuptorul sus și jos la 220°C. Amestecați mixul cu apa într-un castron. Lăsați aluatul timp de cinci minute. Cu mâinile umezite, tăiați aluatul în părți egale și le rotunjiți. Asezați cele 8 mingi de aluat pe o formă de copt, acoperită cu foaie de copt. Presați minigle de aluat, până au o înălțime de aproximativ 2 cm. Întroduceți pâincile in cuptor, pe poziția din mijloc. După 35 de minute se scot din cuptor și se lasă la răcit pe un grătar. Făina și aluatul trebuie tratate termic înainte de consum.


Valori nutritive:
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz, susan

Alergeni urme:

fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia