Ingrediente:fulgi de ovăz**fără gluten, susan**, sâmburi de dovleac**, tărâțe de psylium măcinate*, semințe de in zdrobite**, semințe de in**, sâmburi de floarea-soarelui, semințe de chia (Salvia hispanica), sare gemă. *provin din agricultură ecologică. **provin din agricultură ecologică Demeter.
Pentru noi, echipa de la moară, ovăzul este unul din ingredientele principale pentru obținerea produselor noastre. Tocmai de aceea suntem în legătură permanentă cu agricultorii din regiunea noastră, pentru a a putea prelucra ovăzul de cea mai bună calitate. Ingredientul principal al pâinii Bauckhof Wunderbrøds este ovăzul iar acum vă oferim și chifle cu fulgi de ovăz, fără gluten. Acestea sunt ideale pentru a fi servite la mic dejun, cină sau în timpul unei gustări. Produsul este certificat Demeter, vegan, vegetarian și foarte ușor de pregătit.
Ingrediente necesare pentru 8 pâinici: 350g de mix și 375ml de apă călduță. Mod de pregătire: se preîncălzește cuptorul sus și jos la 220°C. Amestecați mixul cu apa într-un castron. Lăsați aluatul timp de cinci minute. Cu mâinile umezite, tăiați aluatul în părți egale și le rotunjiți. Asezați cele 8 mingi de aluat pe o formă de copt, acoperită cu foaie de copt. Presați minigle de aluat, până au o înălțime de aproximativ 2 cm. Întroduceți pâincile in cuptor, pe poziția din mijloc. După 35 de minute se scot din cuptor și se lasă la răcit pe un grătar. Făina și aluatul trebuie tratate termic înainte de consum.
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia