Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix de faina pentru focaccia, fara gluten


Mix de faina pentru focaccia, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 27.54 lei

Greutate/volum: 500g

Cod produs: 10150
Producător: Biovegan

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

amidon de porumb*, făină integrală de orez*, amidon de tapioca*, făină albă de orez*, amidon de cartofi*, făină integrală de mei *, făină de porumb *, tărâțe de psyllium*, sare, pudră de maia de quinoa* (94% produse de quinoa măcinate* , produse măcinate din orez*), must de struguri concentrat*. *provin din agricultură ecologică.


Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN este primul amestec de copt bio, vegan și fără gluten din clasicul italian. Cu puțin ulei de măsline, apă și drojdie, puteți evoca o pâine minunat de aerisită, care poate fi rafinată cu ierburi, măsline, roșii, ardei sau feta ( înlocuitor ) după cum doriți.

Acest amestec de pâine conține 500g și se optine aproximativ 910g focaccia.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru a prepara focaccia bio:

  • 550 ml apă
  • 5 linguri (50 ml) ulei de masline bio
  • 1 pachet drojdie bio de copt Biovegan 7g
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • opțional: roșii cocktail tăiate în jumătate, sare și ierburi pentru acoperire

Urmati etapele:
1. Pune amestecul de pâine într-un bol, amestecă-l cu drojdia uscată și apoi adaugă apa și jumătate din ulei. Frământați totul bine cu mixerul manual, mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel.
2. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preîncălziți cuptorul la 200°C pentru cuptor cu convectie sau 225°C pentru căldură de sus/de jos și puneți în cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apă.
4. Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lăsați aluatul să se odihnească din nou timp de 15 minute.
5. Presă roșiile cocktail tăiate în jumătate în aluat, stropește uleiul rămas peste aluat și presara cu sare și ierburi.
6. Coaceți focaccia timp de 25 de minute cu convecție sau 35 de minute cu căldură de sus/de jos.
Lăsați pâinea să se răcească pe un grătar înainte de a o savura.

Sfat: Puteți adăuga și alte ingrediente la focaccia, cum ar fi măsline, ardei sau feta (sau înlocuitor).


Valori nutritive:
kj: 959
kcal: 227
grasimi: 4.8g
acizi grasi saturati: 0.8g
glucide: 43g
zaharuri: 1.1g
fibre: 1.9g
proteine: 2.0g
sare: 1.2g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni:

Alergeni urme: