Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
DISCOUNT
10%
Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten


Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Preț: 21.01 lei
Preț vechi: 23.34lei

Greutate/volum: 500g

Cod produs: 10146
Producător: Biovegan

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

făină de ovăz integral* (fără gluten), făină de orez integrală*, amidon de porumb*, făină de porumb*, amidon de tapioca*, făină de hrișcă integrală *, maia de ovăz * (fără gluten), proteine ​​de in*, amidon de cartofi*, sare, tărâțe de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu; condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*). *provin dinagriculturtă ecologică.


Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!

Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepară ușor cu maia de ovăz în amestecul pentru copt. O crustă aromată și o combinație fină de condimente de coriandru, fenicul , anason și chimen evocă un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursă ideală de fibre datorită ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 820 g pâine crustă.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru pâinea cu crusta

  • 450 ml apă
  • 3 linguri (30 ml) oțet (de exemplu, oțet bio de mere)
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • racleta pentru aluat

Notă: oțetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace.

Urmati etapele:
1. Preîncălziți cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual și cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosește spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafața aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere.
SFAT: tăiați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce).
4. Pudrați-vă pâinea cu crustă cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.


Valori nutritive:
kj: 912
kcal: 216
grasimi: 1.9g
acizi grasi saturati: 0.3g
glucide: 43g
zaharuri: 0.8g
fibre: 3.6g
proteine: 4.9g
sare: 1.4g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz

Alergeni urme:

fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină

Alte produse din Paine, blaturi si mixuri bio

Paine cu spelta, 500g

16.23lei

adauga in cos
DISCOUNT
10%