Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten


Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 24.61 lei

Greutate/volum: 500g

Cod produs: 10146
Producător: Biovegan

Stoc epuizat
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

făină de ovăz integral* (fără gluten), făină de orez integrală*, amidon de porumb*, făină de porumb*, amidon de tapioca*, făină de hrișcă integrală *, maia de ovăz * (fără gluten), proteine ​​de in*, amidon de cartofi*, sare, tărâțe de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu; condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*). *provin dinagriculturtă ecologică.


Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN îți poți evoca acasă cu ușurință propria pâine delicioasă cu o crustă minunat de crocantă în mod natural vegan, fără drojdie și fără gluten!

Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepară ușor cu maia de ovăz în amestecul pentru copt. O crustă aromată și o combinație fină de condimente de coriandru, fenicul , anason și chimen evocă un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursă ideală de fibre datorită ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 820 g pâine crustă.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru pâinea cu crusta

  • 450 ml apă
  • 3 linguri (30 ml) oțet (de exemplu, oțet bio de mere)
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • racleta pentru aluat

Notă: oțetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, așa că rămâne proaspătă mai mult timp. Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce se coace.

Urmati etapele:
1. Preîncălziți cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un castron și amestecați totul pentru scurt timp cu un mixer manual și cu cârligul pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fără a frământa, răsturnăm cu grijă aluatul din vas (folosește spatula dacă este necesar) pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafața aspră are ca rezultat un aspect rustic după coacere.
SFAT: tăiați pâinea la 2-3 cm adâncime (de exemplu, în formă de cruce).
4. Pudrați-vă pâinea cu crustă cu făină din abundență și coaceți-o în cuptorul preîncălzit la 250°C timp de 10 minute și apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C căldură sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurați pâinea cu crusta după ce s-a răcit pe un grătar.


Valori nutritive:
kj: 912
kcal: 216
grasimi: 1.9g
acizi grasi saturati: 0.3g
glucide: 43g
zaharuri: 0.8g
fibre: 3.6g
proteine: 4.9g
sare: 1.4g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz

Alergeni urme:

fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină