Ingrediente:făină integrală de orez *, amidon de porumb*, făină de mei*, praf de copt din cremă de tatru* (acidifiant: tartrat de monopotasiu, agent de afânare: bicarbonat de sodiu, amidon de porumb*), sare de mare, fulgi de drojdie condimentați* (drojdie de melasă*, făină de orez*, sare de mare), tărâțe de psyllium*, gumă de guar*. *provin din agricultură ecologică
Va este greu de coaceti pizza fără gluten? Nu cu amestecul nostru de copt pentru aluat de pizza fără gluten. Pur și simplu pregătit, aluatul de pizza este la fel de delicios ca la restaurantul tău italian preferat. Și cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviți risipa și ajuți natura, pentru că eviți plasticul: fără pungă interioară de plastic, cu ambalaj din hârtie 100%. Eviți deșeurile de ambalaje: fără cutii pliabile, deci, în medie, mai puțin de jumătate din deșeurile de ambalaje în comparație cu amestecurile de copt cu cutii pliabile.
Mai aveti nevoie de: 290 ml apă, 3 linguri ulei de gătit;
Timp de preparare: 5 minute;
Timp de coacere: aproximativ 20 minute;
Pregătire pentru 1 tavă de copt (35x30 cm) sau 2 tavi rotunde cu diametrul de 28cm
Preîncălziți cuptorul la 250 °C (căldură sus/jos). Frământați amestecul de copt într-un castron cu apă și ulei timp de câteva minute cu un mixer manual (cârlig pentru aluat) până obțineți un aluat neted, moale. Întindeți uniform aluatul finit cu o lingura pe o tavă de copt unsă și acoperiți după dorință. Așezați tava în raftul de jos al cuptorului și coaceți pizza timp de 15-20 de minute.